Wash the aspen boletuses and dry them with a napkin, then cut the caps into halves or quarters. Grate the cheese on a coarse grater.
Подосиновики промойте и обсушите салфеткой, затем нарежьте шляпки половинками или четвертинками. Сыр натрите на крупной терке.
Heat vegetable oil in a frying pan. Add the mushrooms, salt and pepper and fry over medium heat until the liquid has completely evaporated. Then add flour and stir.
В сковороде разогрейте растительное масло. Выложите грибы, посолите, поперчите и жарьте на среднем огне до полного выпаривания жидкости. Затем всыпьте муку и перемешайте.
Pour sour cream into the boletus, mix thoroughly and simmer over low heat for about 15 minutes.
К подосиновикам влейте сметану, тщательно перемешайте и на медленном огне тушите около 15 минут.
Serve the mushrooms with cheese hot, sprinkled with chopped herbs on top.
Подавайте грибы с сыром в горячем виде, сверху посыпав рубленой зеленью.