Peel the onion and cut into cubes. Peel the boletus and rinse with cold water, then cut into small pieces and cook in salted water for about 7 minutes.
Очистите лук от шелухи и нарежьте кубиками. Боровики очистите и промойте холодной водой, затем нарежьте небольшими кусочками и варите в подсоленной воде около 7 минут.
Heat a frying pan and pour in vegetable oil. Then put the mushrooms there, pepper, add a little salt and fry over medium heat, stirring constantly, for 10-15 minutes.
Разогрейте сковороду и налейте растительное масло. Затем положите туда грибы, поперчите, чуть-чуть посолите и жарьте на среднем огне, постоянно помешивая, 10-15 минут.
Add onion cubes to the mushrooms and also fry over medium heat for 7-10 minutes until the mushrooms are browned and the onions are golden brown.
К грибам добавьте кубики лука и также обжаривайте на среднем огне 7-10 минут, пока грибы не зарумянятся, а лук не станет золотистого цвета.
Serve mushrooms with potatoes or pasta, sprinkle with chopped herbs.
Подавайте грибы с картофелем или пастой, посыпьте измельченной зеленью.