Sort the mushrooms, remove any forest debris, rinse in cold water and cut into small cubes.
Грибы переберите, избавьте от лесного мусора, промойте в холодной воде и нарежьте небольшими кубиками.
Melt 25 g of butter in a preheated frying pan and add the mushrooms. Cook over medium heat, stirring occasionally, until lightly browned, about 30 minutes.
На разогретой сковороде растопите 25 г сливочного масла и выложите грибы. Жарьте на среднем огне, периодически помешивая, около 30 минут, пока не зарумянятся.
Add the remaining butter to the mushrooms, sprinkle with black pepper and salt. Continue to fry the boletus mushrooms, stirring, over medium heat for another 10 minutes. Then turn off the heat and let stand for 5 minutes.
Добавьте в грибы остатки сливочного масла, посыпьте черным перцем и посолите. Продолжайте поджаривать подберезовики, помешивая, на среднем огне еще 10 минут. Затем выключите огонь и дайте постоять 5 минут.
Serve fried mushrooms, sprinkled with herbs, with a slice of black bread and sour cream.
Подавайте жареные грибы, посыпав зеленью, с ломтиком черного хлеба и сметаной.