Soak the mushrooms in warm water for 3 minutes, then remove the dirt. Then separate the stems from the caps and chop finely. Also peel the onion and cut into pieces.
Грибы отмочите в теплой воде 3 минуты, затем уберите грязь. Потом отделите ножки от шляпок и мелко нарежьте. Также очистите лук и порежьте кусочками.
Pour 2 tbsp into a heated frying pan. oil, reduce heat and add boletus mushrooms, fry for 40 minutes. After the liquid has released from the mushrooms, fry for another 10 minutes until the juice has completely evaporated.
На разогретую сковороду вылейте 2 ст.л. масла, убавьте огонь и выложите подберезовики, жарьте 40 минут. После того как из грибов выделится жидкость, жарьте еще минут 10 до полного испарения сока.
Add onion to the fried mushrooms, add salt and stir so that the onion is evenly distributed among the mushrooms. Then add the other half of the oil and continue to fry over medium heat for 15 minutes.
К жареным грибам добавьте лук, посолите и перемешайте так, чтобы лук равномерно распределился среди грибов. Затем добавьте вторую половину масла и продолжите жарить на среднем огне 15 минут.
You can serve sour cream and herbs with the prepared mushrooms.
К готовым грибам можете подать сметану с зеленью.