Soak the chanterelles in water for 25-30 minutes, rinse. Peel the onion, cut into half rings, pass the garlic through a press.
Замочите лисички в воде на 25-30 минут, ополосните. Очистите луковицу, нарежьте полукольцами, чеснок пропустите через пресс.
Heat a frying pan, add butter. Add onion and garlic, fry for 2-3 minutes. Place the chanterelles in the pan. Fry for 10-15 minutes, stirring constantly. Drain the released juice through a colander.
Разогрейте сковороду, добавьте сливочное масло. Выложите лук с чесноком, жарьте 2-3 минуты. Положите в сковородку лисички. Жарьте 10-15 минут, постоянно помешивая. Выделившийся сок слейте через дуршлаг.
Place the pan back on the heat, add vegetable oil, salt, herbs, and spices. Fry for 10 minutes.
Поставьте сковороду обратно на огонь, добавьте растительное масло, соль, зелень, специи. Жарьте 10 минут.
Serve chanterelles with garlic hot with your favorite side dish.
Подавайте лисички с чесноком горячими к любимому гарниру.