Peel the garlic and pass through a press. Peel and wash the onion, chop finely. Grate the cheese on a coarse grater. Wash and peel the zucchini, cut into small cubes. Boil the chicken broth in advance, do not let it cool completely or reheat it.
Чеснок очистите и пропустите через пресс. Очистите и промойте луковицу, мелко нашинкуйте. Сыр натрите на крупной терке. Помойте и очистите от кожуры кабачок, нарежьте небольшими кубиками. Заранее отварите куриный бульон, не дайте ему полностью остыть или разогрейте.
Heat a deep frying pan, add olive oil. Add onion and garlic, fry for 1 minute. Add rice, after 1-2 minutes pour in half the warm broth. Cook until the water evaporates.
Разогрейте глубокую сковороду, добавьте оливковое масло. Всыпьте лук с чесноком, обжарьте 1 минуту. Добавьте рис, через 1-2 минуты влейте половину теплого бульона. Варите до испарения воды.
Pour the remaining broth into the pan with vegetables and rice. Add chopped zucchini. Salt and pepper. Simmer, stirring, until the rice is cooked.
В сковородку с овощами и рисом влейте оставшийся бульон. Добавьте нарезанные кабачки. Посолите, поперчите. Тушите, помешивая, до готовности риса.
Serve the risotto hot, garnished with zucchini slices and sprinkled with chopped herbs.
Подавайте ризотто в горячем виде, украсив ломтиками кабачка и посыпав измельченной зеленью.