Clean the mushrooms of any debris and rinse them gently, then dry them with a paper towel.
Очистите грибы от мусора и аккуратно промойте, затем просушите их бумажным полотенцем.
First prepare the marinade. To do this, squeeze lemon juice into olive oil, add salt, add dried Italian herbs and stir. Then pour the marinade over the mushrooms and leave to soak for 30 minutes in the refrigerator.
Сначала приготовьте маринад. Для этого выжмите сок лимона в оливковое масло, посолите, добавьте сушеные итальянские травы и перемешайте. Затем маринадом залейте грибы и поставьте пропитываться на 30 минут в холодильник.
Place the boletus on the grill and cook, constantly turning, over coals at medium temperature for about 25 minutes. After the mushrooms are fried, pour the remaining marinade over them and leave for 5 minutes.
Подосиновики поместите на решетку гриль и готовьте, постоянно переворачивая, на углях средней температуры около 25 минут. После того, как грибы пожарятся, полейте их оставшимся маринадом и оставьте на 5 минут.
Serve grilled boletus along with fresh seasonal vegetables.
Подавайте подосиновики-гриль вместе со свежими сезонными овощами.