Sort through the collected boletus mushrooms, putting aside wormy and rotten mushrooms. Wipe heavily soiled mushrooms with a soft, damp cloth. Prepare a baking tray by lining it with baking paper.
Переберите собранные подберезовики, отложив в сторону червивые и подгнившие грибы. Сильнозагрязненные грибы протрите мягкой влажной тканью. Подготовьте противень, выстлав на нем бумагу для выпечки.
Cut the prepared boletus mushrooms into pieces not exceeding 5 mm in thickness. Place the mushrooms on a prepared baking sheet. Dry the mushrooms in the oven at 70 ℃ for two hours, turning from one side to the other.
Подготовленные подберезовики нарежьте кусочками, не превышающими 5 мм толщиной. Разложите грибы на заранее подготовленный противень. Сушите грибы в духовом шкафу при температуре 70 ℃ два часа, переворачивая с одной стороны на другую.
Use dried boletus mushrooms to make soups, which will create a wonderful aroma for the first course.
Используйте сушеные подберезовики для приготовления супов, что создаст дивный аромат первого блюда.