Soak the mushrooms in cold water to make them easier to remove dirt. Rinse the mushrooms and dill. Finely chop the greens.
Замочите грибы в холодной воде, чтобы они легче очищались от грязи. Промойте грибы и укроп. Зелень мелко порубите.
In a frying pan heated with vegetable oil, fry the mushrooms for 10 minutes, draining the excess liquid. While the mushrooms are cooking, mix the flour and sour cream.
На раскаленной с растительным маслом сковороде обжарьте грибы в течение 10 минут, сливая лишнюю жидкость. Пока готовятся грибы, смешайте муку со сметаной.
Add sour cream and flour to the pan and stir gently so as not to break the mushrooms. Reduce heat to low and simmer covered for another 10 minutes. Finally, season with salt and pepper. Sprinkle the finished dish with dill and serve.
В сковороду добавьте сметану с мукой и аккуратно перемешайте, чтобы не сломать грибы. Сбавьте огонь до минимума и тушите под крышкой еще 10 минут. В конце приправьте солью и перцем. Посыпьте готовое блюдо укропом и подавайте на стол.
Pour hot creamy mushroom sauce over mashed potatoes and serve with lightly salted cucumbers.
Полейте горячим сливочно-грибным соусом картофельное пюре и подайте с малосольными огурчиками.