Remove butter, eggs and kefir from the refrigerator in advance. They should warm up to room temperature. Sift the flour through a sieve. This will help the dough rise better. Wash the eggs under running water and soap. Turn on the oven in advance so that it heats up to 200 degrees. Prepare a baking pan by placing parchment paper in it.
Заранее достаньте из холодильника масло, яйца и кефир. Они должны прогреться до комнатной температуры. Просейте муку через сито. Благодаря этому тесто будет подниматься лучше. Яйца вымойте под проточной водой с мылом. Духовку включите заранее, чтобы она нагрелась до 200 градусов. Подготовте форму для выпечки, положите в нее пергаментную бумагу.
Start preparing a fluffy sponge cake with kefir. To do this, place the butter, eggs and sugar in one container. Beat until smooth, 5 minutes. After this, add flour.
Начните готовить пышный бисквит на кефире. Для этого поместите сливочное масло, яйца и сахар в одну емкость. Взбивайте до однородности 5 минут. После этого добавьте муку.
Finish preparing the cake batter. Pour in kefir and stir. The dough should be medium thick. Add salt, vanilla sugar and soda slaked with vinegar.
Закончите приготовление теста для торта. Налейте кефир и перемешайте. Тесто должно быть средним по густоте. Добавьте соль, ванильный сахар и соду, гашеную уксусом.
Start baking the kefir biscuit in the oven. To do this, transfer the finished dough into the mold and level it with a spatula. Place in the oven for 40 minutes.
Начните выпекать бисквит на кефире в духовке. Для этого переложите готовое тесто в форму и выровняйте лопаткой. Поместите в духовой шкаф на 40 минут.