Peel the onion, wash the dill. Finely chop the greens and onions. Wash and peel the mushrooms, cut them into slices.
Очистите лук, помойте укроп. Мелко нарежьте зелень и лук. Вымойте и почистите грибы, нарежьте их дольками.
Place the onion in a preheated and oiled frying pan and fry over medium heat, stirring constantly, for 5-7 minutes until it becomes transparent. Then reduce the heat and place the mushrooms in the pan, simmer for 15-20 minutes.
На разогретую и смазанную маслом сковороду выложите лук и обжаривайте на среднем огне, постоянно помешивая, 5-7 минут, пока он не станет прозрачным. Затем уменьшите огонь и выложите на сковороду грибы, тушите 15-20 минут.
Mix the sour cream in a bowl with flour until smooth, then pour the resulting mixture into the mushrooms and onions, bring to a boil, cover and simmer for 5 minutes until tender.
Сметану перемешайте в миске с мукой до однородной массы, затем получившуюся смесь влейте к грибам с луком, доведите до кипения, накройте крышкой и тушите 5 минут до готовности.
Serve porcini mushrooms in sour cream sauce, sprinkled with dill.
Подавайте белые грибы в сметанном соусе, посыпав укропом.