Rinse the rice and let the water drain. Cut the turkey meat into small pieces. Peel the top layer of carrots, onions and garlic and wash in cold water. Pass the garlic through a press, chop the onion with a knife, and grate the carrots on a coarse grater. Boil classic vegetable broth in advance without adding meat. Heat oil in a frying pan.
Промойте рис и дайте стечь воде. Мясо индейки нарежьте небольшими кусочками. Морковь, репчатый лук и чеснок очистите от верхнего слоя и вымойте в холодной воде. Чеснок пропустите через пресс, лук измельчите ножом, а морковь натрите на крупной терке. Заранее отварите классический овощной бульон без добавления мяса. Раскалите масло на сковороде.
Place crushed garlic in a heated frying pan. Brown it for 2-3 minutes and remove; the garlic will no longer be needed for cooking. In the same oil, fry the chopped onion until light golden brown, seasoning with salt and ground pepper to taste.
На разогретую сковороду выложите раздавленный чеснок. Подрумяньте его 2-3 минуты и уберите, чеснок в приготовлении больше не понадобится. На этом же масле обжарьте измельченный лук до легкого золотистого оттенка, приправив солью и молотым перцем по вкусу.
Add rice and fry until creamy, stirring continuously. Pour in white wine, increase the heat and wait until it evaporates completely.
Всыпьте рис и жарьте до кремового цвета, непрерывно помешивая. Влейте белое вино, увеличьте огонь и дождитесь полного испарения.
Pour in the broth in small portions, waiting until it is completely absorbed after each addition. After about 15 minutes, when the broth is gone, add the sliced turkey and stir thoroughly. Cook until the meat is completely cooked.
Небольшими порциями влейте бульон, дожидаясь полного впитывания после каждого добавления. Примерно через 15 минут, когда бульон закончится, выложите нарезанную индейку и тщательно перемешайте. Готовьте до состояния полной готовности мяса.
Finely grate the Parmesan cheese and sprinkle generously over the surface of the risotto.
Натрите на мелкой терке сыр пармезан и щедро присыпьте им поверхность ризотто.