Sort out the buckwheat, rinse it well in running water. Wash all the vegetables, peel and cut if necessary, and dice the zucchini, onions and tomatoes, do not mix them together. Grate the carrots on a medium grater and chop the garlic. Boil water and heat a dry frying pan.
Переберите гречневую крупу, хорошо промойте ее в проточной воде. Вымойте все овощи, по необходимости очистите и нарежьте, а кабачок, репчатый лук и помидор – кубиками, не смешивайте их между собой. Морковь натрите на терке среднего размера, чеснок измельчите. Вскипятите воду и разогрейте сухую сковороду.
Pour buckwheat into a preheated frying pan and fry over high heat for about 5 minutes, stirring continuously. The buckwheat should dry out and become crumbly.
На заранее разогретую сковороду высыпьте гречневую крупу и жарьте на сильном огне около 5 минут, непрерывно помешивая. Гречка должна просохнуть и стать рассыпчатой.
In the same frying pan, heat the oil and fry the onion cubes and garlic until translucent, about 2 minutes over medium heat. Add grated carrots and zucchini there. Also fry, but over high heat, for another 3-5 minutes, stirring occasionally. Season the resulting mixture with salt, ground garlic and pepper, mix thoroughly and fry for another 1-2 minutes. The final ingredient for the vegetable mixture will be chopped tomato, stir again.
На этой же сковороде раскалите масло, обжаривайте кубики лука и чеснок до прозрачности, примерно 2 минуты на среднем огне. Туда же добавьте тертую морковь и кабачок. Также обжаривайте, но уже на сильном огне, еще 3-5 минут, периодически помешивая. Полученный микс приправьте солью, молотым чесноком и перцем, тщательно перемешайте и жарьте еще 1-2 минуты. Завершающим ингредиентом для овощной смеси станет нарезанный помидор, снова помешайте.
Add buckwheat to all the fried vegetables, pour boiling water over everything and mix well. Bring the liquid to a boil over high heat, then reduce the heat as much as possible, close the lid tightly and wait until the water has completely evaporated.
Ко всем обжаренным овощам высыпьте гречневую крупу, залейте все кипятком и хорошо перемешайте. На сильном огне доведите жидкость до состояния кипения, затем максимально уменьшите огонь, плотно закройте крышкой и дождитесь полного испарения воды.
For a beautiful presentation of an already bright dish, use leaves of spicy aromatic herbs. You can also optionally prepare baked or fried chicken.
Для красивой подачи и так яркого блюда используйте листья пряных ароматных трав. Также можно дополнительно приготовить запеченную или жареную курицу.