Sort the buckwheat well, remove any debris if necessary, and rinse it in cold running water. Wash the pumpkin too, peel off the top layer and cut into small equal cubes. Boil water and prepare the necessary utensils.
Хорошо переберите гречневую крупу, по необходимости избавьтесь от мусора и промойте ее в холодной проточной воде. Тыкву тоже вымойте, очистите от верхнего слоя и нарежьте маленькими равными кубиками. Вскипятите воду, приготовьте необходимую посуду.
Place the washed buckwheat and chopped pumpkin into a clean multicooker bowl, fill them with the required amount of boiled water, and season with salt to taste. Turn on the “cereals” mode in the multicooker and cook for about 20 minutes. The liquid should completely evaporate.
В чистую чашу мультиварки отправьте промытую гречку и нарезанную тыкву, залив их нужным количеством кипяченой воды, приправьте солью по вкусу. Включите в мультиварке режим «крупы» и готовьте около 20 минут. Жидкость должна полностью выпариться.
When the time is up, turn on the “warm” mode and leave the porridge to steep for another 10-15 minutes. Add butter to the finished porridge and mix thoroughly.
По окончании времени, включите режим «подогрев» и оставьте кашу настаиваться еще на 10-15 минут. В готовую кашу добавьте сливочное масло и тщательно перемешайте.
Serving buckwheat porridge can be absolutely varied. For example, pouring warm milk over it will create a tasty and healthy breakfast. And if you additionally stew the vegetables and fry the meat, you will get a complete hearty dinner.
Подачу гречневой каши можно сделать абсолютно разнообразной. Например, залив ее теплым молоком, получится вкусный и полезный завтрак. А если дополнительно потушить овощи и обжарить мясо, выйдет полноценный сытный ужин.