Rinse all vegetables and cereals well in running water. Peel the onions and carrots from the top excess layer, then grate the carrots on a medium-sized grater and chop the onions with a knife. Heat oil in a frying pan and boil water.
Хорошо промойте в проточной воде все овощи и крупу. Очистите лук и морковь от верхнего лишнего слоя, затем морковь натрите на терке среднего размера, а лук измельчите ножом. Раскалите на сковороде масло и вскипятите воду.
Place chopped onion in hot oil and fry until light golden brown. Then add the grated carrots, mix well and fry for another 2-3 minutes.
В горячее масло опустите нарезанный лук и обжаривайте до легкого золотистого цвета. Затем добавьте тертую морковь, хорошо перемешайте и обжаривайте еще 2-3 минуты.
In a deep bowl, combine boiled water and tomato paste, mix thoroughly until smooth. Place buckwheat in a frying pan with the vegetable mixture and pour in tomato sauce. Season with salt and pepper to taste and stir again. Cover the pan tightly with a lid and simmer over low heat for about 20 minutes until the liquid has completely evaporated.
В глубокой миске смешайте кипяченую воду и томатную пасту, тщательно перемешайте до однородной консистенции. В сковороду с овощной смесью выложите гречку и залейте томатным соусом. Приправьте солью и перцем по вкусу, снова перемешайте. Плотно закройте крышкой сковороду и тушите на слабом огне примерно 20 минут, жидкость должна полностью испариться.
You can decorate the dish with chopped dill, sprinkling the surface with buckwheat.
Можно украсить блюдо измельченной зеленью укропа, присыпав поверхность гречки.