Sort out the boletus mushrooms from the garbage, wash them and let them dry. Also peel the onions and cut into rings. Grate the cheese on a medium grater.
Переберите от мусора подберезовики, помойте и дайте им обсохнуть. Репчатый лук также почистите, нарежьте кольцами. Натрите сыр на средней терке.
Take a suitable sized baking dish and pour olive oil into it and spread evenly using a kitchen brush. Add onions and mushrooms, season everything with salt, black pepper and cumin. Place the pan in the oven, preheated to 200°C, for 15-20 minutes.
Возьмите форму для выпечки подходящего размера и влейте в нее оливковое масло, равномерно распределите с помощью кухонной кисточки. Выложите лук и грибы, приправьте все солью, черным перцем и тмином. Отправьте форму в духовку, заранее нагретую до 200 °C, на 15-20 минут.
In a separate bowl, mix cream, mustard and flour. Grate the cheese onto the surface of the mushrooms and pour in the creamy mixture. Place back in the oven and cook at the same temperature for 10 minutes.
В отдельной посуде смешайте сливки, горчицу и муку. Натрите на поверхность грибов сыр и влейте сливочную смесь. Снова отправьте в духовку и готовьте при той же температуре 10 минут.
Sprinkle the mushrooms with aromatic herbs.
Присыпьте грибы ароматными пряными травами.