Sift the flour into a dry container, prepare the ingredients for making the dough. Wash and peel the onions and pumpkin. Cut the onion into small cubes, grate the pumpkin and cheese on a medium-sized grater. Heat the oil in a frying pan and preheat the oven at 230°C.
Просейте муку в сухую емкость, приготовьте ингредиенты для приготовления теста. Репчатый лук и тыкву промойте и очистите. Лук нарежьте мелкими кубиками, тыкву и сыр натрите на некрупной терке. Раскалите масло в сковороде и разогрейте духовку при температуре 230 оС.
Stir sugar and dry yeast in water. Cover the container with cling film and leave for 7-10 minutes. Then, in a bowl of a suitable size, combine the sifted flour, salt and the resulting dough, knead the dough. When it stops sticking to your hands, pour in the oil and knead the dough with smooth movements for about 5 minutes. Cover everything again with cling film, wrap it in a towel and place in a warm place for 35 minutes, the dough should increase in size.
В воде размешайте сахар и сухие дрожжи. Накройте емкость пищевой пленкой и оставьте на 7-10 минут. Затем в миске подходящего размера соедините просеянную муку, соль и получившуюся опару, замесите тесто. Когда оно перестанет прилипать к рукам, налейте масло и плавными движениями месите тесто около 5 минут. Снова накройте все пищевой пленкой, укутайте в полотенце и отправьте в теплое место на 35 минут, тесто должно увеличиться в размерах.
Meanwhile, fry the onion cubes in preheated oil until light golden brown. Add the prepared onion to the grated cheese and pumpkin. Don't forget about thyme, it is very important for the correct taste of the filling. Season everything with salt and ground pepper, mix thoroughly.
В это время, в заранее разогретом масле обжарьте кубики лука до легкого золотистого оттенка. Готовый лук добавьте к тертому сыру и тыкве. Не забудьте про тимьян, это очень важно для правильного вкуса начинки. Приправьте все солью и молотый перцем, тщательно перемешайте.
Roll out the risen dough into a flat cake with a diameter of 25-27 centimeters. Place the filling, cover it with dough and pinch the edges well. Using a rolling pin, carefully roll out the resulting ball, making sure that the dough does not tear. The thickness of the cake should be approximately 1 centimeter. Make a small hole for steam to escape, then the integrity of the structure will not be compromised. Place the workpiece on a baking sheet and place in a preheated oven for 12-15 minutes at a temperature of 230 °C.
Поднявшееся тесто раскатайте в лепешку диаметром 25-27 сантиметров. Выложите начинку, накройте ее тестом и хорошо защипните края. С помощью скалки аккуратно раскатайте полученный шар, следите, чтобы тесто не порвалось. Толщина лепешки должна составлять примерно 1 сантиметр. Проделайте небольшое отверстие для выхода пара, тогда целостность конструкции не нарушится. Выложите заготовку на противень и отправьте в разогретую духовку на 12-15 минут при температуре 230 оС.
For a beautiful presentation, brush the surface of the pie with a small amount of melted butter using a pastry brush. Additionally, decorate it with sprigs of herbs.
Для красивой подачи смажьте поверхность пирога небольшим количеством растопленного сливочного масла при помощи кулинарной кисточки. Дополнительно украсьте его веточками пряных трав.