Wash and peel the boletus mushrooms well, cut them into medium-sized pieces. Peel the onions and garlic and rinse with cold water. Pass the garlic through a press, and finely chop the onion with a knife. Heat oil in two frying pans.
Хорошо промойте и очистите подберезовики, нарежьте их кусочками среднего размера. Репчатый лук и чеснок очистите, ополосните холодной водой. Чеснок пропустите через пресс, а лук мелко порубите ножом. Разогрейте масло в двух сковородах.
Place chopped mushrooms in a frying pan with oil. Close the lid and fry for about 40 minutes over low heat, stirring occasionally. At this time, in another frying pan, fry the onion until light golden brown for 2-3 minutes, seasoning with salt and ground pepper.
В сковороду с маслом выложите нарезанные грибы. Закройте крышкой и жарьте около 40 минут на маленьком огне, периодически помешивая. В это время на другой сковороде обжарьте лук до легкого золотистого оттенка 2-3 минуты, приправив солью и молотым перцем.
Add fried onions and sour cream to the frying pan with the prepared mushrooms, mix thoroughly. Cover again and simmer over medium heat for about 5-7 minutes.
В сковороду к готовым грибам отправьте жареный лук и сметану, тщательно перемешайте. Снова накройте крышкой и тушите на среднем огне примерно 5-7 минут.
Bake country-style potatoes in the oven and serve with mushrooms, generously sprinkled with chopped dill.
Запеките в духовке картофель по-деревенски и подайте вместе с грибами, щедро присыпав измельченной зеленью укропа.