Wash the boletuses and let them dry. Peel the onion and cut into small cubes. Heat vegetable oil in a frying pan, prepare the remaining necessary ingredients and utensils.
Помойте подосиновики, дайте им обсохнуть. Репчатый лук очистите и нарежьте кубиками маленького размера. В сковороде раскалите растительное масло, приготовьте остальные необходимые ингредиенты и посуду.
First, boil the mushroom broth. To do this, fill a saucepan with water, place the mushrooms in it and cook over medium heat with the addition of salt and bay leaf for about 20 minutes. Remove the boletus from the broth and measure the required amount of liquid. Cut the boiled mushrooms into equal small pieces.
Для начала отварите грибной бульон. Для этого наберите в кастрюлю воду, опустите в нее грибы и варите на среднем огне с добавлением соли и лаврового листа около 20 минут. Извлеките из бульона подосиновики и отмерьте нужное количество жидкости. Отваренные грибы нарежьте равными небольшими кусочками.
Fry the chopped onions until clearly golden brown in a preheated frying pan. Then add the chopped mushrooms and fry for 3-5 minutes until lightly browned. Pour cream and broth into the mixture of onions and mushrooms, mix well, cover with a lid and simmer over low heat for about 5 minutes.
Измельченный репчатый лук обжарьте до явного золотистого цвета на заранее разогретой сковороде. Затем добавьте нарезанные грибы, жарьте 3-5 минут до легкой румяности. К смеси лука и грибов налейте сливки и бульон, хорошо перемешайте, накройте крышкой и тушите на несильном огне примерно 5 минут.
Fry the flour in a dry frying pan, stirring continuously. When it becomes a delicate cream color, pour it over the mushrooms, season with salt and pepper to taste, grate the nutmeg, and mix thoroughly. Close the lid again and simmer over the same heat for 2-3 minutes.
На сухой сковороде обжарьте муку, непрерывно помешивая. Когда она станет нежного кремового цвета, высыпьте ее к грибам, приправьте солью и перцем по вкусу, натрите мускатный орех, тщательно перемешайте. Снова закройте крышкой и тушите на том же огне 2-3 минуты.
An excellent side dish for boletus in creamy sauce would be baked potatoes or jacket potatoes.
Отличным гарниром к подосиновикам в сливочном соусе станет запеченный картофель или картофель в мундире.