Sift the flour into a dry bowl and break the egg into a separate bowl.
Просейте муку в сухую миску, в отдельную посуду разбейте яйцо.
Add vanilla sugar and granulated sugar to the eggs. Lightly beat the resulting mixture with a whisk or mixer at low speed. Pour in water in a thin stream, whisking continuously until the sugar grains are completely dissolved.
Ванильный сахар и сахарный песок отправьте к яйцам. Немного взбейте полученную смесь венчиком или миксером на малых оборотах. Вливайте тонкой струйкой воду, непрерывно взбивая до полного растворения крупинок сахара.
Add flour to the egg mixture in small portions, beat until it reaches the consistency of rich, thick sour cream. Pour in the vegetable oil while continuing to whisk.
Небольшими порциями добавляйте муку в яичную смесь, взбивайте до консистенции жирной густой сметаны. Влейте растительное масло, продолжая взбивать.
Place 1 tbsp in the center of a preheated waffle iron. dough and cover with the second part of the apparatus. After 1-2 minutes, open the waffle iron, carefully remove the waffle and roll it into a cone while it is still hot.
В центр заранее разогретой вафельницы положите 1 ст.л. теста и накройте второй частью аппарата. Через 1-2 минуты раскройте вафельницу, аккуратно достаньте вафлю и сверните в рожок, пока она еще горячая.
Waffle cones can be used to serve homemade ice cream or as a “cup” for cream.
Вафельные рожки можно использовать для подачи домашнего мороженого или в качестве «стаканчика» для крема.