Wash the vegetables and remove the peel or top layer as necessary. Cut the onion into half rings and chop. Cut the bacon into medium cubes. Rinse the rice in cold running water and dry it well.
Помойте овощи и очистите их от шелухи или верхнего слоя по необходимости. Лук нарежьте полукольцами и измельчите. Бекон нарежьте средними кубиками. Промойте в холодной проточной воде рис, хорошо его обсушите.
Place the onion in a well-heated frying pan and fry it for 5 minutes over medium heat, stirring occasionally. Then add bacon and honey mushrooms, fry for 5 minutes, then add rice to the contents of the frying pan and fry everything until golden brown for about 10 minutes over low heat.
В хорошо разогретую сковороду отправьте лук и обжаривайте его 5 минут на среднем огне, периодически помешивая. Затем добавьте бекон и опята, обжаривайте 5 минут, после чего к содержимому сковороды отправьте рис и прожаривайте все до румяной корочки около 10 минут на маленьком огне.
Pour the meat or mushroom broth into the frying pan, mix everything thoroughly and cook until the rice is ready over low heat for 10 minutes. When ready, add the melted cheese to the frying pan, mix well and let sit under a tightly closed lid for about 15 minutes.
Влейте в сковороду мясной или грибной бульон, все тщательно перемешайте и варите до готовности риса на медленном огне 10 минут. По мере готовности в сковородку отправьте плавленый сыр, хорошо перемешайте и дайте настояться под плотной закрытой крышкой около 15 минут.
When serving the dish, sprinkle with hard cheese and fresh chopped herbs.
При подаче блюда посыпьте твердым сыром и свежей нарубленной зеленью.