Wash the vegetables thoroughly in cold running water, peeling them as necessary. Cut the potatoes and onions into medium slices. Chop the garlic and grate the carrots.
Тщательно помойте овощи в холодной проточной воде, очистите их по необходимости. Нарежьте картофель и лук средними дольками. Чеснок измельчите, а морковь натрите.
Place the mushrooms in boiling water and cook for 15 minutes over medium heat. Strain the mushroom broth through cheesecloth and place the chopped potatoes in a saucepan, simmer over low heat for 10 minutes. Add randomly chopped mushrooms, garlic, onions and carrots to a preheated frying pan and fry everything for about 5 minutes over medium heat.
В кипящую воду отправьте грибы и варите 15 минут на среднем огне. Процедите грибной отвар через марлю и отправьте в кастрюлю нарезанный картофель, варите его на медленном огне 10 минут. В разогретую сковороду отправьте произвольно нарезанные грибы, чеснок, лук и морковь, обжаривайте все около 5 минут на среднем огне.
When ready, add the vegetable mixture to the potatoes, mix thoroughly and cook for 4-5 minutes over low heat. Then add the noodles to the pan and cook until done, 10 minutes. Then turn off the heat, add salt, pepper and bay leaf, mix well and let the soup brew for 15 minutes under a tightly closed lid.
По готовности добавьте смесь овощей к картофелю, тщательно перемешайте и варите 4-5 минут на медленном огне. Затем добавьте в кастрюлю лапшу и варите до ее готовности 10 минут. Затем выключите огонь, всыпьте соль, перец и лавровый лист, хорошо перемешайте и дайте настояться супу 15 минут под плотно закрытой крышкой.
Garnish the finished soup with fresh chopped herbs.
Готовый суп украсьте свежей нарезанной зеленью.