Rinse mushrooms and onions in cold running water. Peel the onion and cut into small cubes, and cut the mushrooms into medium slices.
Промойте в холодной проточной воде грибы и лук. Лук почистите от шелухи и нарежьте небольшими кубиками, а грибы нарежьте средними дольками.
Place the chopped mushrooms in a previously heated frying pan and fry them for 30-35 minutes until the water released by the boletus mushrooms has evaporated.
На ранее разогретую сковороду отправьте нарезанные грибы и обжаривайте их 30-35 минут, пока не выпарится выпущенная подберезовиками вода.
After the time has passed, add the broth and onions, fry everything until the onions are golden for about 5 minutes, then add salt and pepper, mix thoroughly and add cream to everything, simmer the mushrooms in a frying pan with a tightly closed lid for 5 minutes.
По истечении времени добавьте бульон и лук, обжаривайте все до золотистого цвета лука около 5 минут, после чего добавьте соль и перец, тщательно перемешайте и отправьте ко всему сливки, тушите грибы на сковороде с плотно закрытой крышкой 5 минут.
Serve mushrooms with pasta or any cereal, you can also add them to meat or fish, this will give the dish a delicate creamy flavor and an excellent mushroom aroma.
Подайте грибы с пастой или любой крупой, также можно добавить их к мясу или рыбе, это придаст блюду нежный привкус сливок и отличный аромат грибов.