Rinse the vegetables thoroughly and peel off the top layer as necessary. Then cut the peeled potatoes into medium cubes and grate the carrots. Garlic, onion and herbs, cut and chop.
Тщательно промойте овощи и очистите их от верхнего слоя по необходимости. Затем очищенный картофель нарежьте средними кубиками, а морковь пропустите через терку. Чеснок, лук и зелень, нарежьте и измельчите.
Place frozen boletus mushrooms in boiling water and cook for about 25 minutes, periodically skimming off the white foam. After the time has passed, add the potatoes and also cook for about 15 minutes.
Замороженные подберезовики отправьте в кипящую воду и варите примерно 25 минут, периодически снимая белую пенку. По истечении времени добавьте картофель и также варите около 15 минут.
When ready, add carrots, onions, bay leaves, mix thoroughly and add salt, cook for 10 minutes over medium heat. Then add the garlic and herbs, cover the pan with a tight lid and cook for 5 minutes over medium heat.
По мере готовности добавьте морковь, лук, лавровый лист, тщательно перемешайте и посолите, варите 10 минут на среднем огне. После чего добавьте чеснок и зелень, накройте плотной крышкой кастрюлю и варите 5 минут на среднем огне.
Pour the soup into beautiful saucers and add a little sour cream to it, this will give it a little Russian touch and make it even more delicious.
Разлейте суп по красивым блюдцам и добавьте к нему немного сметаны, это придаст ему небольшую русскую нотку и сделает его еще более вкусным.