Rinse the meat and mushrooms thoroughly in cold water, dry the chicken meat well with paper towels and cut it into small cubes. Mix the milk and cornstarch and leave the mixture in the refrigerator until you prepare the sauce.
Тщательно промойте мясо и грибы в холодной воде, мясо курицы хорошо просушите бумажными полотенцами и нарежьте его небольшими кубиками. Смешайте молоко и кукурузный крахмал, оставьте смесь в холодильнике до момента готовки соуса.
Add the meat to a previously heated frying pan with hot vegetable oil and fry it over high heat for 5 minutes, stirring constantly. When the chicken meat is ready, pour it into a separate plate, and fry the mushrooms in the pan in which it was fried.
На ранее разогретую сковороду с раскаленным растительным маслом добавьте мясо и обжаривайте его на быстром огне 5 минут, постоянно помешивая. По мере готовности мяса курицы, пересыпьте в отдельную тарелку, а на сковороде, в которой оно жарилось, обжарьте грибы.
Add a little vegetable oil and salt to the frying pan with mushrooms, fry for about 10-15 minutes over low heat. After the time has passed, add the milk mixture to the mushrooms and simmer the entire contents until boiling, about 10 minutes over medium heat. Then add the fried meat to the pan and mix it thoroughly, simmer for 5 minutes, stirring constantly.
На сковороду с грибами подлейте немного растительного масла и посолите, обжаривайте примерно 10-15 минут на медленном огне. По истечении времени к грибам добавьте молочную смесь и тушите все содержимое до кипения, около 10 минут на среднем огне. После чего добавьте на сковороду обжаренное мясо и тщательно перемешайте его, тушите 5 минут, постоянно помешивая.
Chicken fillet in chanterelle sauce goes well with boiled potatoes or various cereals, as well as pasta.
К куриному филе в соусе из лисичек отлично подойдет вареный картофель или же различные крупы, а также макаронные изделья.