Rinse the vegetables and buckwheat thoroughly in running water and remove the top layer as necessary. Then cut everything into cubes.
Тщательно промойте овощи и гречку в проточной воде и очистите от верхнего слоя по необходимости. Затем нарежьте все кубиками.
Pour the broth into a previously hot frying pan and add the onions and carrots, fry them for 5 minutes over medium heat. Then add the cucumbers and fry the contents of the pan for about 5 minutes over low heat.
На ранее раскаленную сковороду залейте бульон и отправьте к нему лук и морковь, обжаривайте их 5 минут на среднем огне. После чего добавьте огурцы и обжаривайте содержимое сковороды примерно 5 минут на медленном огне.
Bring the water to a boil, salt it and add buckwheat to it, mix everything thoroughly and cook for about 10 minutes over medium heat, then add vegetables to the prepared cereal and mix them well.
Доведите воду до кипения, посолите ее и отправьте в нее гречку, тщательно все перемешайте и варите около 10 минут на среднем огне, после чего к готовой крупе добавьте овощи и хорошо их перемешайте.
Serve the buckwheat in a beautiful saucer and garnish it with fresh herbs, this will make the dish more presentable and appetizing.
Подайте гречку в красивом блюдце и украсьте его свежей зеленью, это придаст блюду больше презентабельности и аппетитности.