Wash all the buckwheat and all the vegetables, peel them from the top layer if necessary. Make a cross-shaped cut on the tomatoes, place in boiling water, then peel and cut into cubes. Grate the carrots on a medium grater and chop the onion.
Промойте всю гречку и все овощи, очистите их от верхнего слоя по необходимости. На помидорах сделайте крестообразный надрез, положите в кипяток, затем очистите от кожицы и нарежьте кубиками. Морковь натрите на средней терке, а лук измельчите.
Place the onion in a preheated frying pan and fry until soft for 5 minutes over medium heat. Add carrots to it, mix thoroughly and fry for 5 minutes. Then add the tomatoes and simmer for 10 minutes over low heat, stirring occasionally.
В разогретую сковороду отправьте лук и обжаривайте до мягкости 5 минут на среднем огне. Добавьте к нему морковь, тщательно перемешайте и обжаривайте 5 минут. Затем добавьте помидоры и тушите 10 минут на медленном огне, периодически помешивая.
Boil water and pour it into the frying pan to make the sauce more liquid, then add buckwheat and tomato paste, be sure to add salt and pepper, mix the contents of the frying pan well, level and cover tightly, leave to simmer for about 25 minutes over low heat.
Вскипятите воду и влейте ее в сковороду, чтобы соус стал более жидким, после чего добавьте гречку и томатную пасту, обязательно посолите и поперчите, хорошо перемешайте содержимое сковороды, разровняйте и плотно накройте крышкой, оставьте тушиться примерно 25 минут на маленьком огне.
Before serving, sprinkle the buckwheat with fresh herbs and serve with fresh vegetables.
Перед подачей посыпьте гречку свежей зеленью и подайте со свежими овощами.