Sort the buckwheat porridge, then rinse it and pass the lemon zest through a grater. Place the buckwheat in the multicooker bowl and set the “Fry” mode.
Переберите гречневую кашу, после чего промойте ее, через терку пропустите цедру лимона. Отправьте гречку в чашу мультиварки и выставьте режим «Жарка».
Fry the previously sent buckwheat for 10 minutes, stirring constantly. Then fill the porridge with water, add salt and butter, close the roof and turn off the “Milk porridge - Cereals” program for 55 minutes.
Ранее отправленную гречку обжарьте 10 минут, постоянно помешивая. После чего залейте кашу водой, добавьте соль и сливочное масло, закройте крышу и выключите программу «Молочные каши- Крупы» на 55 минут.
Mix cottage cheese with eggs and add sugar, lemon zest and cinnamon, mix the mixture thoroughly. When the porridge is ready, add cottage cheese and milk to the multicooker bowl and mix well.
Смешайте творог с яйцами и добавьте сахар, цедру лимона и корицу, тщательно перемешайте смесь. По мере готовности каши добавьте творог и молоко в чашу мультиварки, хорошо перемешайте.
Serve homemade sour cream with buckwheat porridge, this will give the dish more piquancy and nutrition.
Подайте к гречневой каше домашнюю сметану, это придаст блюду большей пикантности и питательности.