Rinse the vegetables and buckwheat. Peel the vegetables from the top layer as necessary, cut the garlic and onion into small pieces, and grate the carrots.
Промойте овощи и гречку. Очистите овощи от верхнего слоя по необходимости, чеснок и лук нарежьте мелкими кусочками, а морковь пропустите через терку.
Place the chopped onion in a previously heated frying pan and fry it for about 5 minutes over medium heat. Then add the carrots and fry for 5 minutes, stirring occasionally. After the time has passed, add cereal to the vegetable mixture and fry for 5 minutes over low heat.
На ранее разогретую сковороду отправьте измельченный лук и обжаривайте его примерно 5 минут на среднем огне. После чего добавьте морковь и также обжаривайте 5 минут, периодически помешивая. По истечении времени к овощной смеси добавьте крупы и обжаривайте 5 минут на медленном огне.
When ready, cover the buckwheat with a tight lid and leave to simmer, then marinate the meat in dry garlic, paprika, salt and ground black pepper. Then place the cereal mixture in the first layer in a heat-resistant form, followed by the meat. Fill everything with water and add salt, bake the chicken for 50 minutes at 200 ℃.
По готовности накройте гречку плотной крышкой и оставьте томиться, затем замаринуйте мясо в сухом чесноке, паприке, соли и черном молотом перце. После чего в жаропрочную форму первым слоем выложите смесь круп, а после чего мясо. Залейте все водой и добавьте соль, запекайте курицу 50 минут при 200 ℃.
Add fresh herbs or vegetables to the dish, this will give it more piquancy and color.
Добавьте к блюду свежей зелени или овощей, это придаст ему больше пикантности и красочности.