In a deep bowl, beat the eggs with sugar, mix well to form a light foam. Grind the cottage cheese and add it to the resulting mixture. Sift the flour through a sieve.
В глубокой миске взбейте куриные яйца с сахаром, хорошо перемешайте, чтобы образовалась светлая пена. Измельчите творог и добавьте его в полученную смесь. Муку просейте через сито.
Add milk to the contents of the bowl and stir simultaneously. When the milk runs out, mix everything thoroughly again. Then melt the butter and add it to the mixture, then mix thoroughly. Place the flour and baking powder in a bowl and stir. Cover the resulting dough with cling film and leave in the refrigerator for 10 minutes.
В содержимое миски добавляйте молоко и параллельно перемешивайте. Когда молоко закончится, перемешайте все тщательно еще раз. Затем растопите сливочное масло и добавьте его к массе, после чего тщательно перемешайте. Отправьте муку вместе с разрыхлителем в миску и перемешайте. Накройте полученное тесто пищевой пленкой и оставьте в холодильнике на 10 минут.
Place the resulting dough on the previously heated surface of the waffle iron, first grease it lightly with vegetable oil, then close the waffle iron and bake for 4-5 minutes, depending on the model of your appliance.
Полученное тесто выложите на ранее разогретую поверхность вафельницы, предварительно смажьте ее слегка растительным маслом, после чего закройте вафельницу и выпекайте 4-5 минут, в зависимости от модели вашего прибора.
Place the resulting waffles in a mound, sprinkle with powdered sugar, and garnish with cherries.
Выложите полученные вафли горкой и посыпьте сахарной пудрой, украсьте вишней.