If your chanterelles are frozen, then take them out in advance to defrost a little and cut them. Fresh, just picked mushrooms need to be cleared of forest debris and washed. Peel and wash the vegetables. Cut the onion into small cubes and grate the carrots on a vegetable grater. Rinse the buckwheat. Chanterelles can be boiled for 10 minutes, then the dish will cook faster and the mushrooms themselves will be softer.
Если лисички у вас замороженные, то достаньте их заранее, чтоб немного разморозились и порежьте. Свежие, только что собранные грибы, нужно очистить от лесного мусора и промыть. Овощи очистите и помойте. Лук нарежьте мелкими кубиками, а морковь натрите на овощную терку. Гречку промойте. Лисички можно отварить в течение 10 минут, тогда блюдо будет быстрее готовиться, а сами грибы будут мягче.
Pour oil into a frying pan, heat it and fry the onions and carrots in it. Add the mushrooms, stir and fry over low heat with the lid on.
На сковороду налейте масло, разогрейте и обжарьте на нем лук и морковь. Добавьте грибы, перемешайте и обжарьте на небольшом огне под накрытой крышкой.
Add buckwheat, salt, pepper and add water. Bring to a boil, then reduce heat, cover and cook until all the water has evaporated.
Добавьте гречку, посолите, поперчите и залейте водой. Доведите до кипения, затем убавьте огонь, накройте и готовьте, пока вся вода не выпарится.
Lightly sprinkle the finished dish with sesame seeds and serve with wheat bread croutons rubbed with garlic.
Готовое блюдо слегка присыпьте кунжутом и подайте с гренками из пшеничного хлеба, натертых чесноком.