Wash the vegetables. Peel the onions and carrots and cut into cubes. Pour boiling water over the tomato and after 1-2 minutes, remove the skin and also cut into cubes.
Овощи вымойте. Лук и морковь очистите и нарежьте кубиками. Помидор обдайте кипятком и через 1-2 минуты снимите кожицу и тоже нарежьте кубиками.
Rinse the buckwheat, add water, add salt, and bring to a boil. Reduce heat to low, cover pan and simmer for 15 minutes.
Гречку промойте, залейте водой, посолите, доведите до кипения. Уменьшите огонь до минимума, накройте кастрюлю крышкой и варите 15 минут.
Pour vegetable oil into a frying pan and fry the onions and carrots, then add the tomatoes and cook for another 1-2 minutes.
На сковороду налейте растительное масло и обжарьте лук с морковью, потом добавьте помидоры, готовьте еще 1-2 минуты.
Add buckwheat to the vegetables, stir, let simmer for 1-2 minutes.
К овощам положите гречку, перемешайте, дайте 1-2 минуты потомиться.
Serve buckwheat hot, with fresh or pickled cucumbers.
Подавайте гречку горячей, со свежими или маринованными огурчиками.