Sift the flour into a large bowl in which you will knead the dough. Heat the milk until warm. Wash the spinach, dry off excess moisture and chop as desired. Grate the cheese using a coarse grater.
Просейте муку в большую миску, в которой будете месить тесто. Молоко подогрейте до теплого состояния. Шпинат помойте, обсушите от лишней влаги и нарежьте произвольно. Сыр натрите не крупной терке.
Add sugar and yeast to the milk, stir until the sugar dissolves, pour in the vegetable oil. Make a well in the flour and gradually, adding milk and yeast, knead the dough. Then sprinkle the table with flour and continue kneading on the table. The dough should be dense and not stick to your hands. Cover the finished dough with a towel and place in a warm place to rise. This may take 1-2 hours.
В молоко добавьте сахар и дрожжи, перемешайте, чтобы сахар растворился, влейте растительное масло. В муке сделайте углубление и постепенно, добавляя молоко с дрожжами, замешивайте тесто. Затем присыпьте стол мукой и продолжайте месить на столе. Тесто должно быть плотным и не липнуть к рукам. Готовое тесто накройте полотенцем и поставьте в теплое место, чтобы подошло. На это может уйти 1-2 часа.
Heat a piece of butter in a frying pan and saute the spinach in it. Remove the pan from the stove and let cool slightly. Add cheese, onion, dill, a little thyme to the spinach and stir.
На сковороде разогрейте кусочек сливочного масла и потушите в нем шпинат. Снимите сковороду с плиты и дайте немного остыть. К шпинату добавьте сыр, лук, укроп, немного чабреца и перемешайте.
Punch down the risen dough and divide into 3 parts. Roll out each part to form a circle, place spinach and cheese in the middle, gather the edges and pinch to completely cover the filling. Then sprinkle the filled cakes with flour and gently roll them out with a rolling pin.
Подошедшее тесто обомните и разделите на 3 части. Каждую часть раскатайте, чтобы получился круг, на середину положите шпинат с сыром, края соберите и защипните, чтоб полностью закрыть начинку. Затем начиненные лепешки присыпьте мукой и аккуратно раскатайте скалкой.
Place a sheet of baking paper on a baking sheet. Place tortillas on it. Make a hole in the middle of each to allow steam to escape. Place the pies in the preheated oven and bake at 220℃ for about 15-20 minutes.
На противень положите лист бумаги для выпечки. Выложите на него лепешки. В середине каждой сделайте отверстие для выхода пара. Поставьте пироги в предварительно разогретую духовку и выпекайте при 220 ℃ примерно 15-20 минут.
Serve a glass of warm milk with the Ossetian cheese pie.
Подайте к осетинскому пирогу с сыром стакан теплого молока.