Shred the cabbage. Peel the onions and carrots. Cut the onion into half rings and grate the carrots on a medium grater. Wash and chop the greens. Place the cheeses in the freezer for 40 minutes. Sift the flour.
Капусту нашинкуйте. Лук и морковь почистите. Лук нарежьте полукольцами, а морковь натрите на средней терке. Зелень помойте и измельчите. Сырки положите в морозилку на 40 минут. Просейте муку.
Pour flour and baking soda into a bowl and mix. Add kefir, salt, sugar and vegetable oil. Knead the dough, gather it into a ball and cover with cling film, let it rest while the filling is prepared.
В миску всыпьте муку и соду, смешайте. Добавьте кефир, соль, сахар и растительное масло. Замесите тесто, соберите его в комок и накройте пищевой пленкой, пусть полежит, пока готовится начинка.
Fry onions and carrots in vegetable oil. Add the cabbage, salt and pepper and simmer under the lid until half cooked. At the end, add the greens and stir.
Лук и морковь поджарьте на растительном масле. Добавьте капусту, посолите, поперчите и потушите под крышкой до полуготовности. В конце положите зелень и перемешайте.
Roll out the dough into a round cake. Place the cabbage filling on it and grate the cheese on top. Gather the edges of the dough, as if in a bag, pinch and turn upside down. Transfer to a baking sheet lined with parchment paper and dusted with flour. Press with your hand to form a flat cake. Brush with yolk and make a small hole in the middle for steam to escape. Bake at 200℃ for about 20-25 minutes.
Тесто раскатайте в круглую лепешку. На нее выложите капустную начинку и сверху потрите на терке сырки. Края теста соберите, как бы в мешочек, защипите и переверните вверх дном. Перенесите на противень, выстланный пергаментной бумагой и присыпанный мукой. Примните рукой, формируя плоский пирог. Смажьте желтком и сделайте небольшую дырочку для выхода пара посередине. Запекайте при 200 ℃ около 20-25 минут.
Serve the pie warm while the cheese is setting.
Подавайте пирог в теплом виде, пока сыр тянется.