Rinse the buckwheat several times, drain the water and dry in a dry, hot frying pan without oil for 5 minutes. Peel the onion and cut into small cubes. Wash the carrots, peel and cut into strips. Wash the mushrooms, dry on a napkin and cut into pieces. Cut the required piece of sleeve, tie it on one side and pierce it with a needle in several places.
Гречку промойте несколько раз, слейте воду и подсушите на сухой горячей сковороде без масла в течение 5 минут. Лук очистите и нарежьте мелкими кубиками. Морковь помойте, очистите и нарежьте соломкой. Грибы помойте, обсушите на салфетке и нарежьте кусочками. Отрежьте необходимый кусок рукава, завяжите с одной стороны и проколите иголкой в нескольких местах.
Fry the onions and carrots in vegetable oil, add the mushrooms, stir and cook until the water has evaporated from them.
Лук и морковь обжарьте на растительном масле, добавьте грибы, перемешайте и готовьте, пока из них не выпарится вода.
Place the sleeve, tied on one side, in a heat-resistant form. Mix buckwheat with vegetables and mushrooms and transfer to a sleeve, pour into water, mix gently and tie on the other side.
Рукав, завязанный с одной стороны, положите в жаропрочную форму. Смешайте гречку с овощами и грибами и переложите в рукав, залейте в воду, аккуратно перемешайте и завяжите с другой стороны.
Place the mold with the sleeve in a hot oven and bake at 180 ℃ for about 30 minutes.
Поставьте форму с рукавом в горячую духовку и запекайте при 180 ℃ примерно 30 минут.
Place hot crumbly buckwheat on a plate, sprinkle with herbs and garnish with fresh tomatoes.
Горячую рассыпчатую гречку выложите на тарелку, посыпьте зеленью и украсьте свежими помидорками.