Each type of mushroom must be washed separately, placed in a sieve, allowed to drain, then cut into cubes. Wash the salad greens and onions too and dry them on a paper towel.
Каждый вид грибов необходимо отдельно помыть, откинуть на сито, дать стечь воде, затем нарезать кубиками. Салатную зелень и лук тоже помойте и обсушите, положив на бумажное полотенце.
Mix lemon juice, olive oil, soy sauce and minced garlic in a bowl.
Смешайте в миске сок лимона, оливковое масло, соевый соус и измельченный чеснок.
Heat the vegetable oil in a frying pan and add the porcini mushrooms first, as they take longer to cook. Fry them, stirring, cover and cook for 15 minutes.
Разогрейте растительное масло в сковороде и первыми положите белые грибы, так как они готовятся дольше. Обжарьте их, помешивая, накройте крышкой и готовьте 15 минут.
Place arugula and mushrooms in a deep salad bowl, pour over the dressing and mix gently. Sprinkle sesame seeds and chopped onion on top.
В глубокий салатник выложите руколу, грибы, полейте заправкой и аккуратно перемешайте. Посыпьте сверху семенами кунжута и измельченным луком.
You can add tofu cheese to a warm mushroom salad and serve with fresh garlic croutons.
В теплый салат из грибов можно добавить сыр тофу и подать со свежими чесночными гренками.