Wash the carrots and beets, dry with a paper towel and peel off the skin. Rinse the greens and dry with a paper towel. Take out the blender.
Морковь и свеклу помойте, просушите бумажным полотенцем и очистите от кожицы. Зелень ополосните и просушите бумажным полотенцем. Достаньте блендер.
Cut the vegetables into small pieces.
Овощи нарежьте небольшими кусочками.
Place a knife in the blender bowl and place the vegetables in it, pour in water and close the lid. You can also puree the smoothie with an immersion blender in a tall glass. Blend the contents of the bowl until smooth at high speed. This will take approximately 1-2 minutes.
Установите в чашу блендера нож и поместите в нее овощи, влейте воду и закройте крышку. Также можно пробить смузи погружным блендером в высоком стакане. Перебейте содержимое чаши до однородной массы на высокой скорости. На это уйдет примерно 1-2 минуты.
Add honey and stir the contents of the bowl again. The beetroot smoothie is ready.
Добавьте мед и еще раз перемешайте содержимое чаши. Свекольный смузи готов.
To make your smoothie presentation more impressive, pour it into beautiful glasses. Place a sprig of parsley or dill on the drink.
Чтобы сделать подачу смузи более эффектной, перелейте его в красивые бокалы. Выложите на напиток веточку петрушки или укропа.