Combine oil, water and salt in a saucepan and heat.
Смешайте масло, воду и соль в кастрюле и нагрейте.
Bring a saucepan with water, oil and flour to a boil. Stir and melt the butter. Pour the flour into it and stir well so that no lumps form. Leave on the stove to heat for another 3 minutes and remove.
Доведите до кипения кастрюлю с водой, маслом и мукой. Перемешайте и растопите масло. Засыпьте туда муку и хорошенько размешайте, чтобы не образовалось комков. Оставьте на плите греться еще 3 минуты и снимайте.
Let the dough cool. After this, add the eggs one at a time and mix them well into the dough. Place the finished choux pastry in a pastry bag, place the dough on a baking sheet in the form of small cakes.
Дайте тесту остыть. После этого добавьте яйца по одному и хорошо смешайте их с тестом. Готовое заварное тесто поместите в кондитерский мешок, выложите тесто на противень в виде небольших пирожных.
Fill the prepared cakes with custard. The eclair can be topped with chocolate or sprinkled with powdered sugar.
Наполните готовы пирожные заварным кремом. Сверху эклер можно полить шоколадом или посыпать сахарной пудрой.