Sort the chanterelles, rinse with water, dry, cut large mushrooms in half. Finely chop the cabbage. Peel the onions and carrots.
Лисички переберите, промойте водой, обсушите, крупные грибы разрежьте пополам. Капусту мелко нашинкуйте. Почистите лук и морковь.
Cut the carrots into strips and the onion into half rings. Place mushrooms in a heated frying pan and add salt. If the chanterelles begin to release juice, drain it. Continue doing this until the juice stops coming out.
Нарежьте морковь соломкой, а лук полукольцами. На разогретую сковороду выложите грибы, посолите. Если лисички начнут пускать сок, слейте его. Продолжайте так делать до тех пор, пока сок не перестанет выделяться.
Pour olive oil into the pan, add onions and carrots and fry for 2-3 minutes. Then add the cabbage and simmer over low heat for about 10 minutes. Don't forget to add salt and spices.
В сковороду налейте оливковое масло, добавьте лук и морковь и обжаривайте 2-3 минуты. Затем добавьте капусту и тушите на небольшом огне примерно 10 минут. Не забудьте добавить соль и специи.
Sprinkle chanterelles and cabbage with black or white sesame seeds.
Посыпьте лисички с капустой семенами черного или белого кунжута.