Clean the chanterelles and dry them. Finely chop the dill.
Почистите лисички и обсушите их. Нарубите мелко укроп.
Place the chanterelles in a saucepan and cook for about 20 minutes in salted water, then drain the mushrooms in a colander to remove excess liquid. Add a small amount of oil to a heated frying pan and fry the mushrooms.
Переложите лисички в кастрюлю и варите приблизительно 20 минут в подсоленной воде, затем откиньте грибы в дуршлаг, чтобы убрать лишнюю жидкость. В разогретую сковородку добавьте небольшое количество масла и обжарьте грибы.
Fry the chanterelles for 5-7 minutes. In a deep bowl, mix flour and sour cream, add the mixture to the mushrooms. Don't forget to add salt, add spices and stir. Simmer over low heat, covered, for about 10 minutes. Add dill.
Обжаривайте лисички в течении 5-7 минут. В глубокой миске смешайте муку и сметану, выложите массу к грибам. Не забудьте посолить, добавить специи и перемешать. Томите на небольшом огне под крышкой около 10 минут. Добавьте укроп.
Serve chanterelles with fried or boiled potatoes.
Подавайте лисички с жареным или отварным картофелем.