Peel the onions and carrots. Cut the onion into small pieces and the carrots into thin strips. Cook the buckwheat.
Очистите лук и морковь. Нарежьте лук на небольшие кусочки, а морковь на тонкие полосочки. Сварите гречку.
Add oil to the frying pan and heat it. Add the onions and carrots, fry over low heat until the carrots are soft and the onions are transparent, remembering to stir.
Добавьте масло в сковородку и разогрейте его. Положите лук и морковь, обжаривайте на небольшом огне до мягкости морковки и прозрачности лука, не забывая помешивать.
Add green beans and fry a little. Add salt and pepper to the vegetables, stir and cover with a lid. Simmer the vegetables over low heat until the beans are soft, this is a sign of their readiness. Combine the prepared vegetables with cooked buckwheat and mix everything well, turn off the heat. Let stand covered for 5 minutes.
Добавьте стручковую фасоль, немного обжарьте. Добавьте соль и поперчите овощи, перемешайте и закройте крышкой. Тушите овощи на медленном огне до мягкости фасоли, это признак ее готовности. Готовые овощи соедините со сваренной гречкой и все хорошенько перемешайте, выключите огонь. Дайте постоять под крышкой 5 минут.
Ready buckwheat and beans should be served hot. sprinkled with fresh herbs.
Готовую гречку с фасолью нужно подавать в горячем виде. посыпав свежей зеленью.