Wash and peel the onions and carrots. Cut the onions and carrots into small cubes, do the same with the cucumbers.
Помойте и почистите лук и морковь. Нарежьте лук, морковь небольшими кубиками, тоже самое сделайте и с огурцами.
Place buckwheat in a saucepan and fill it with water. First cook the buckwheat over high heat until it boils, then reduce the power and cook until tender. Place the frying pan on the stove and pour oil into it, add chopped onions and carrots, fry over low heat until soft, do not forget to add salt. After the onions and carrots have become soft, add the cucumbers and fry for another 2-3 minutes.
В кастрюлю положите гречку и залейте ее водой. Варите гречку сначала на большом огне до закипания, после понизьте мощность и варите до готовности. Поставьте сковороду на плиту и налейте в нее масло, переложите нарезанные лук и морковь, жарьте на небольшом огне до мягкости, не забудьте посолить. После того как лук и морковь приобрели мягкость, добавьте огурцы и жарьте еще 2-3 минуты.
Mix the prepared vegetables with buckwheat and mix everything well. The dish is ready, serve.
Готовые овощи смешайте с гречкой, и хорошо все перемешайте. Блюдо готово, подавайте на стол.
Serve a couple of whole pickled cucumbers with the finished dish.
К готовому блюду подайте пару цельных соленых огурцов.