Brew some tea. Wash the avocado and cut it in half. Remove the pit with a spoon. Wash and peel the celery root and kiwi. Take out the blender.
Заварите чай. Авокадо помойте и разрежьте его пополам. Удалите косточку ложкой. Корень сельдерея и киви помойте и очистите от кожицы. Достаньте блендер.
Prepare avocados and fruits for smoothies. Spoon the avocado pulp into a separate container. Cut the celery into several pieces. Cut the kiwi into arbitrary pieces. Leave 1-2 circles for decoration.
Подготовьте авокадо и фрукты для смузи. Ложкой, в отдельную емкость, выложите мякоть авокадо. Разрежьте сельдерей на несколько частей. Киви нарежьте на произвольные кусочки. Оставьте для украшения 1-2 кружочка.
Place avocado pulp into a blender bowl. Add celery and kiwi pieces. Pour half of the cooled green tea into the container. Close the lid and beat for 1-2 minutes.
Выложите в чашу блендера мякоть авокадо. Добавьте сельдерей и кусочки киви. Влейте в емкость половину остывшего зеленого чая. Закройте крышку и взбивайте 1-2 минуты.
Add the other half of the tea and honey to the mixture. Turn the blender back on and blend for 2 minutes.
Добавьте к смеси вторую половину чая и мед. Снова включите блендер и взбивайте 2 минуты.
For an impressive presentation, pour the drink into beautiful glasses or wine glasses. Dip a straw into the smoothie. Garnish the glass with a slice of kiwi.
Для эффектной подачи разлейте напиток по красивым стаканам или фужерам. Опустите в смузи соломинку. Украсьте фужер ломтиком киви.