Rinse the boletus mushrooms thoroughly and remove the film from the mushroom caps. Boil the boletus for 20 minutes in salted water.
Тщательно промойте подосиновики, снимите со шляпок грибов пленку. Отварите подосиновики в течение 20 минут в подсоленной воде.
Cut the boiled mushrooms into small pieces. Heat a frying pan, add sunflower oil, and fry the mushrooms over high heat for about 10 minutes.
Отваренные грибы нарежьте на небольшие кусочки. Разогрейте сковороду, добавьте туда подсолнечное масло, и обжаривайте грибы на сильном огне примерно 10 минут.
When the mushrooms release water, reduce the heat and continue cooking for another 15-20 minutes. After the liquid has evaporated, add sour cream and mix thoroughly.
Когда грибы пустят воду, уменьшите огонь и продолжайте готовить еще 15-20 минут. После того как жидкость выпарится, добавьте сметану и тщательно перемешайте.
Fry for another 5-8 minutes over low heat, add salt and spices to taste.
Жарьте еще 5-8 минут на небольшом огне, добавьте соль и специи по вкусу.
Serve the finished dish on the table along with coarsely chopped boiled potatoes and fresh parsley.
Готовое блюдо подавайте на стол вместе с крупнонарезанным отварным картофелем и свежей петрушкой.