Using this recipe you can prepare delicious crumbly buckwheat, spending a minimum of time and effort.
По это рецепту вы можете приготовить вкусную рассыпчатую гречку, потратив минимум времени и сил.
After washing, heat the buckwheat in a frying pan, stirring constantly. Add some oil to the dried cereal. Place the buckwheat in a steamer container and add the required amount of hot water.
После мытья, прогрейте гречку на сковородке, постоянно перемешивайте. В просохшую крупу добавьте часть масла. Положите гречку в емкость пароварки и залейте нужным количеством горячей воды.
Place the container with buckwheat in the steamer and set the time for 30 minutes. At the end of the steamer, add the remaining butter to the finished porridge, stir and leave the buckwheat at rest for another 10 minutes.
Установите емкость с гречкой в пароварку и установите время на 30 минут. По окончании работы пароварки в готовую кашу добавьте оставшееся сливочное масло, помешайте и оставьте гречку в состоянии покоя еще на 10 минут.
Place the finished dish on a plate and garnish with parsley and green onions.
Выложите готовое блюдо на тарелку украсив петрушкой и зеленым луком.