30 minutes before cooking, remove the butter from the refrigerator. Sift the flour through a fine sieve.
За 30 минут до начала приготовления достаньте из холодильника сливочное масло. Просейте муку через мелкое сито.
Beat the eggs with a whisk. In a deep bowl, cream softened butter with sugar. Combine the resulting mass with beaten eggs, mix thoroughly.
Взбейте яйца венчиком. В глубокой миске разотрите размягченное сливочное масло с сахаром. Соедините полученную массу со взбитыми яйцами, тщательно перемешайте.
Heat the milk and add it to the mixture obtained earlier, also pour in the yogurt. Then add flour and baking powder in small portions. Stir gently and add soda.
Разогрейте молоко и добавьте его к полученной ранее смеси, также влейте туда йогурт. Затем небольшими порциями добавляйте муку и разрыхлитель. Перемешайте аккуратно и добавьте соду.
Leave the dough for 20-30 minutes. Fill the silicone molds with dough, but not to the brim. Place the waffles in a preheated oven at 180 ℃ for 5-7 minutes.
Оставьте тесто на 20-30 минут. Заполните силиконовые формы тестом, но не до краев. Отправьте вафли в разогретую духовку до 180 ℃ на 5-7 минут.
Serve fresh waffles with your favorite topping, fresh berries or ice cream.
Подавайте свежие вафли с любимым топпингом, свежими ягодами или мороженым.