Melt the butter in advance. Lightly grease the waffle iron with vegetable oil and heat it according to the instructions for the device.
Заранее растопите сливочное масло. Слегка смажьте вафельницу растительным маслом и разогрейте ее по инструкции к устройству.
In a deep bowl, use a mixer to mix sugar and eggs. Add butter and flour to the container, mix the dough thoroughly so that there are no lumps left in it. If desired, you can add vanillin to the dough.
В глубокой емкости с помощью миксера смешайте сахар и яйца. Добавьте в емкость сливочное масло и муку, тщательно перемешайте тесто, чтобы в нем не оставалось комочков. По желанию можно добавить в тесто ванилин.
Carefully pour a thin layer of batter into a preheated waffle iron. Bake waffles according to waffle iron instructions until golden brown. Roll the prepared waffles into tubes. This must be done immediately while the waffles are hot, as they become crispy and brittle as they cool.
В разогретую вафельницу аккуратно вылейте тонким слоем тесто. Выпекайте вафли согласно инструкции к вафельнице до золотистого цвета. Приготовленные вафли сверните в трубочки. Делать это нужно сразу же, пока вафли горячие, поскольку при остывании они становятся хрустящими и ломкими.
Crispy wafer rolls can be filled with your favorite cream or topped with chocolate and caramel syrups and sprinkled with powdered sugar.
Хрустящие вафельные трубочки можно начинить любимым кремом или полить сверху шоколадным, карамельным сиропами и присыпать сахарной пудрой.