Wash the vegetables under running water, remove the peels and cut off the inedible parts.
Помойте под проточной водой овощи, снимите кожуру и отрежьте несъедобные части.
Mix flour with baking powder, sifting first to remove lumps. Add water in small portions to the flour until the dough is smooth.
Смешайте муку с разрыхлителем, предварительно просеяв, чтобы избавиться от комочков. Добавляйте воду небольшими порциями в муку и добейтесь однородности теста.
Grate the carrots and beets separately. Add spices, salt and pepper and mix well.
Натрите на терке морковь и свеклу по отдельности. Добавьте специи, соль и перец и хорошо перемешайте.
Divide the dough into approximately 2 parts and add each to the carrots and beets. Stir.
Разделите тесто на примерные 2 части и добавьте каждую к моркови и свекле. Перемешайте.
Place the batter on a preheated waffle iron and bake for 10-12 minutes.
На разогретую вафельницу выложите тесто и запекайте в течение 10-12 минут.
Serve hot immediately to the table, sprinkled with herbs and sprinkled with sour cream.
Подавайте горячими сразу к столу, присыпав зеленью и полив сметаной.