Prepare a blender for mixing the dough, an electric waffle iron and measure out the required amount of all ingredients.
Подготовьте блендер для смешивания теста, электровафельницу и отмерьте необходимое количество всех ингредиентов.
In a separate container, beat eggs with granulated sugar and vanilla, add sour cream and mix until smooth.
В отдельной емкости взбейте яйца с сахарным песком и ванилином, добавьте сметану и перемешайте до однородной массы.
Pour everything into a blender bowl, combine with flour and baking powder, first quenching it with lemon juice, and mix at medium speed for 30 seconds until the consistency of batter is achieved.
Перелейте все в чашу блендера, соедините с мукой и разрыхлителем, предварительно погасив его лимонным соком и перемешивайте на средней скорости 30 секунд до консистенции жидкого теста.
Pour the required amount of dough into a preheated electric waffle iron, taking into account the fact that it will increase in volume and bake for 5 minutes until golden brown.
В предварительно разогретую электровафельницу влейте необходимое количество теста, учитывая тот факт, что оно увеличится в объеме и выпекайте 5 минут до румяной корочки.
Top homemade waffles with sour cream with whipped cream, decorate with fresh berries and chocolate and they will look like a restaurant dessert. Serve hot.
Полейте домашние вафли на сметане взбитыми сливками, украсьте свежими ягодами, шоколадом и они будут выглядеть как ресторанный десерт. Подавайте горячими.