Heat the milk slightly and pour into a bowl. Heat the butter a little.
Молоко слегка нагрейте и перелейте в миску. Сливочное масло немного разогрейте.
Add flour (half and half), sugar, salt and yeast to a bowl with milk. Next add butter. Then the remaining flour. Transfer the dough to the table and knead. Grease a bowl and transfer the dough to cover. Leave the dough in a warm place to rise.
В миску с молоком добавьте муку (половину), сахар, соль и дрожжи. Далее добавьте сливочное масло. Затем оставшуюся муку. Переложите тесто на стол и замесите. Смажьте маслом миску и переложите тесто, накройте его. Оставьте тесто в тёплом месте, чтобы оно поднялось.
Cut the onion into small cubes, finely chop the greens. Add butter and minced meat to a heated frying pan. Fry the minced meat, stirring thoroughly so that there are no lumps. Add chopped onions and herbs to the pan, wait until the liquid evaporates.
Лук нарежьте небольшими кубиками, нарубите мелко зелень. В разогретую сковороду добавьте сливочное масло и фарш. Обжаривайте фарш, тщательно помешивая, чтоб не было комочков. Добавьте в сковороду нарезанный лук и зелень, подождите пока выпариться жидкости.
Grate the cheese on a coarse grater. Combine the minced meat with onion, cheese, salt and black pepper. Mix the filling thoroughly.
Сыр натрите на крупной терке. Соедините фарш с луком, сыром, солью и чёрным перцем. Тщательно перемешайте начинку.
Divide the dough into two parts. Roll each ball of dough into a flat cake of medium thickness. Place half of the filling in the middle, then gather the edges of the dough up. Pinch the edges of the dough tightly and turn the pie over. Line a baking tray with baking paper, place the pies, press them lightly with your fingers so that they are flat, bake for 15-20 minutes.
Разделите тесто на две части. Каждый шар теста раскатайте в лепёшку, средней толщины. На середину выложите половину начинки, затем соберите края теста кверху. Плотно защипните края теста, и переверните пирог. Застелите противень бумагой для запекания, выложите пироги, придавите слегка пальцами их, чтоб были плоские, выпекайте минут 15-20.
Serve in a pretty bowl while the pie is still warm. Decorate the Ossetian pie with parsley leaves and chop fresh vegetables.
Подавайте в красивой посуде, пока пирог еще теплый. Украсьте осетинский пирог листьями петрушки, нарежьте свежие овощи.